Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 2 abril 2012 per

Nou web del Clúster Alimentari de Barcelona

Nou web del Clúster Alimentari de BarcelonaLa setmana passada, en el marc del saló internacional Alimentària 2012 de Barcelona, es va presentar un web que s’ha elaborat a casa nostra, el del Clúster Almentari de Barcelona.

Amb l’impuls i la coordinació de Mercabarna, l’Associació Clúster Alimentari de Barcelona està constituïda per una trentena d’empreses i entitats vinculades al sector alimentari català. Tenen per objectiu augmentar la competitivitat de les empreses membres, per convertir-se en una plataforma de col·laboració i planificació estratègica per al sector alimentari català, mitjançant l’impuls a la innovació i la internacionalització.

Per tenir una informació més detallada sobre el clúster i les seves activitats, us convidem a fer un tomb pel seu web acabat d’estrenar.

, , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81