Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 2 abril 2012 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Sánchez

Sembla ser que les tipografies d’estil egipci tornen a estar de moda, així que aquesta setmana toca parlar de la Sánchez. Aquesta tipografia ens arriba amb una sèrie de bonics detalls que la fan especialment agradable. Gracies a les cantonades arrodonides perd la típica duresa de les tipografies d’aquest estil i els seus 12 estils la fan ideal per afrontar qualsevol projecte de gran complexitat assegurant que trobarem un pes escaient per a cada situació.

Ha estat dissenyada pel xilè Daniel Hernández de Latinotype i des de la web de myfonts podeu descarregar-vos un parell de pesos gratuïtament, o be fer-se amb la resta de la família.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81