Dijous 29 març 2012 per

Memòria de sostenibilitat: arrenquem

Fa pocs dies que hem encetat el procés per redactar la nostra memòria de sostenibilitat, el document en què les empreses que hem implantat polítiques de Responsabilitat Social Empresarial donem compte de les accions i els impactes que duem a terme en els àmbits econòmic, social i ambiental (els tres pilars de la RSE).

Enguany ens acompanyen la bona gent de Gestió Sostenible Rural, que ens tutelen i ens guien en tot el procés. L’arrencada de tot plegat va tenir lloc a Montblanc en forma de workshop, en què diverses empreses vam poder compartir experiències i posar en comú allò que fem.

Ben aviat estarem encantants de posar a la vostra disposició la nostra memòra, en què us explicarem què hem fet per millorar la nostra empresa, fer-la més transparent i molt més implicada en l’entorn social que tenim més a l’abast.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos