Dilluns 26 març 2012 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Sansus Webissimo

Aquesta setmana us presentem la Sansus Webissimo, una excel·lent tipografia de pal sec que, gràcies a les seves proporcions condensades, ens ajuda a guanyar espai en els textos on s’aplica, sense renunciar a una bona legibilitat. Únicament compta amb la versió regular i cursiva. El fet de tenir  una taca bastant pesada n’hauria de reduir l’ús només als titulars, per la qual cosa desaconsellem d’utilitzar-la per al cos de text.

Ha estat dissenyada per l’ucranià  Sergiy S. Tkachenko i la podeu descarregar des d’aquest enllaç.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos