Dilluns 19 març 2012 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Villa Didot

Aquesta setmana us presentem una curiosa tipografia decorativa anomenada “Villa Didot” especialment indicada per a grans titulars on vulguem aportar-hi una estètica clàssica. Es una tipografia únicament amb caràcters de caixa alta, que destaca per estar pensada per simular els detalls de les lletres litogràfiques de l’època decimonònica. Ho aconsegueix gràcies a diversos pesos on separa cadascuna de les tintes a acolorir oferint uns vistosos resultats d’infinites combinacions.

Ha estat dissenyada per Sascha Timplan i us la podeu descarregar gratuïtament des del web de stereotypes

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos