Divendres 16 març 2012 per

Stephen Wiltshire, la càmera humana

Stephen Wiltshire és un il·lustrador londinenc que té com a especialitat dibuixar detallats paisatges urbans… de memòria. Va donar-se a conèixer arreu del món per la capacitat de memoritzar ciutats senceres des d’un helicòpter per dibuixar-les després en un estudi, sense cap més ajuda que la d’un llenç, un retolador i la seva memòria fotogràfica. Roma i Tòquio, entre d’altres, van ser algunes de les ciutats “retratades”.


Això l’ha portat a visitar i dibuixar fins al dia d’avui, les capitals més importants del món (vegeu la seva última creació a Brisbane, el desembre passat, en forma de time-lapse). L’Stephen ha publicat diversos llibres d’il·lustracions i ja compta amb la seva pròpia galeria d’art a Londres.

Podeu seguir el dia a dia d’aquest crack a facebook i twitter.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos