Dimarts 13 març 2012 per

La Barcelona Macula Foundation estrena web

Acaba de sortir de l’obrador de Can Antaviana el web de la Barcelona Macula Foundation (BMF) – Research for Vision. La BMF treballa en la recerca en malalties de la retina i de la màcula que causen ceguesa, tant sigui per evitar la pèrdua de visió com per restaurar-la.

Aquest web, que va veure la llum a finals de la setmana passada, servirà per divulgar els projectes, assajos i publicacions entre altres, en els que aquesta jove fundació dirigida pel reconegut Dr. Jordi Monés treballa des de l’octubre de l’any 2011.

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos