Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 12 març 2012 per

La carmanyola tipogràfica presenta: Crete Round

Aquesta setmana hem anat a la cerca d’una bona tipografia d’estil egipci (Slab Serif, que en diuen els anglesos) i d’entre les opcions que hem trobat apostem per la “Crete Round” de la Veronika Burian que ens comenta que és perfecta per a l’ús de pantalla on es desitgi donar un toc femení i elegant.

Tot i estar dins de la família de les egípcies, defuig de formes geomètriques que tant hi estan associades i busca uns traços més cal·ligràfics i orgànics. El resultat és una tipografia versàtil que dóna bons resultats tant per cossos de text com per titulars. Esta disponible via Google Fonts.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81