Divendres 9 març 2012 per

Molt SEO al SearchCongress

Els passats dies 1 i 2 de març es va dur a terme la setena edició del SearchCongress, aquest cop repetia cita a Barcelona després de tenir presència en diverses ciutats d’arreu del món.

El SearchCongress és un event professional de posicionament i marketing en cercadors, al que acudeixen gurús del sector per a tractar-hi principalment temes de SEO (search engine optimization), SEM (search engine marketing), SM (social media) i analítica web entre d’altres.

A Can Antaviana no ens ho vam pensar dues vegades i no vam deixar escapar l’oportunitat de tornar-hi a assistir i gaudir de les conferències i tallers organitzats. Les sessions van ser molt interessants i sempre dóna bo escoltar gent que domina sobre el tema i intercanviar experiències, sense deixar de banda el misticisme que envolta el món SEO. En vam treure idees que pensem incorporar a la nostra disciplina de treball i així aplicar-les als projectes que surten del nostre obrador.

Si no hi vau poder assistir o esteu interessats en el que es va parlar al SearchCongress podeu trobar les presentacions a l’Slideshare

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos