Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 27 febrer 2012 per

La carmanyola tipogràfica presenta: Alegreya

Alegreya és una completa família tipogràfica d’estil “Serif” amb 6 pesos diferents. Les formes de les lletres recorden enormement els caràcters humanistes del renaixement, però li aporten un toc informal i contemporani al jugar amb irregularitats a les amplades de les astes. El resultat ens dóna una excel·lent tipografia que ha estat considerada en la prestigiosa competició letter2 com una de les millors de la primera dècada del segle actual.

Es tracta d’un tipus absolutament ideal per a qualsevol ús, des de cosos de text fins a titulars. Ha estat dissenyada per l’argenti Juan Pablo del Peral i està disponible via Googlefonts

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81