Dimecres 22 febrer 2012 per

Grovo: tots cap a l’escola de nou

Fa poc que hem descobert Grovo, una plataforma d’aprenentatge en línia a través de tutorials en vídeo. A Grovo hi trobareu tot un seguit de cursos i tutorials sobre els webs més populars, mitjans socials, etc.

Voleu conèixer Google Docs en profunditat? Com funciona aquest nou timeline de Facebook? De què va això del Google+? Com tenir un bon perfil personal a LinkedIn? I què coi és això de Pinterest de què parla tothom darrerament?.

A Grovo trobareu totes aquestes respostes a partir d’un material didàctic exquisitament elaborat. Així que si voleu millorar algun aspecte que ara no teniu clar, ja no teniu excusa: apunteu-vos a les classes de Grovo.

Va doncs, cap a l’escola que en aquest món nostre és necessari estar sempre amatents i formar-se contínuament!

 

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos