Dimarts 21 febrer 2012 per

They Draw & Cook: l’art de la cuina i la il·lustració

They Draw & Cook - un web que combina cuina i il·lustració

They Draw & Cook és un web de receptes de cuina il·lustrades per artistes de tot el planeta. El receptari es va construint amb l’ajuda de tothom, ja que tant professionals com afeccionats poden publicar les seves receptes il·lustrades.

És una fusió meravellosa entre art i cuina. Qui hi busca receptes, es troba amb un bon cercador i amb més de mil receptes, que es poden visualitzar d’una diferent i apetitosa manera. I qui hi busca il·lustracions i art en general es troba amb un munt de petites obres d’art, amb uns estils tan diferents, que obren la gana a la inspiració i a la creativitat i que, fins i tot, ens poden portar a descobrir nous talents.

Navegant pel web, també us trobareu amb un generador de menús, un mapa del món amb la ubicació del creador de cada recepta i amb una botiga on comprar el llibre que ha resultat de l’èxit d’aquest web.

Finalment, si ja us heu enganxat a la idea, potser us interessarà saber que els mateixos germans creadors d’aquest web també han creat They Draw and Travel, que seria el mateix però amb mapes de viatges.

, , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos