Dijous 16 febrer 2012 per

Miniaturitzant l’entorn

El tilt-shift o Miniature faking és la modificació d’una fotografia, mitjançant els efectes d’enfocament, per tal de simular-la com una escena en miniatura. I de la mateixa manera que s’obtenen uns interessants resultats amb les fotografies, també és pot aplicar aquesta tècnica als vídeos.

A la xarxa hi trobareu un bon grapat de tutorials per si vosaltres mateixos voleu començar a aplicar aquesta tècnica a les vostres fotografies. Fins i tot existeixen algunes aplicacions per a mòbil per a que miniaturitzeu indiscriminadament el vostre entorn.

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos