Dimecres 15 febrer 2012 per

Nico Di Mattia, dibuixant a càmera ràpida

Nico Di Mattia és una il·lustrador argentí que ja fa uns anys es va donar a conèixer mundialment a traves de la xarxa, on hi publicava els vídeos de les seues creacions utilitzant la tècnica de l'”Speed painting” (enregistrar el procés de creació d’una dibuix o pintura, ja sigui de forma digital o tradicional, per acabar editant la gravació accelerant-ne la velocitat).

Des de fa tres anys ha deixat bastant de banda el realisme en les seues creacions per experimentar en l’art de la caricatura, i la veritat és que els resultats prou impressionants. Us deixo aquest speed painting dedicat als Radiohead i us convido a visitar el seu canal de Youtube on podreu gaudir de la resta dels seus vídeos.

, , ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos