Dilluns 13 febrer 2012 per

La carmanyola tipogràfica presenta: Monstro

M’agradaria inaugurar una nova secció en aquest bloc, on ensenyar les novetats tipogràfiques que van arribant al nostre obrador i que en la mesura del possible, hauran d’ajudar-nos a defugir de les típiques i avorrides Arial, Times New Roman, Courrier o Comic Sans. Aquesta primera setmana hem apostat per una tipografia cridanera i contundent anomenada “Monstruo” de formes manuals i que pot aportar dinamisme i espontaneïtat a les nostres creacions. Ha estat dissenyada per Ricardo Marcin i Erica Jung, i esta disponible via MyFonts

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos