Dilluns 6 febrer 2012 per

No, no… ni Google ni Internet ens tornen estúpids

Darrerament hem sentit que Google ens fa més estúpids, que els nens, amb Internet, perden capacitat de raonament, que l’excés d’informació i la multitud d’estímuls que rebem ens fa afrontar els temes d’una manera superficial.

Dolors Reig, des del podcast que acaba d’estrenar al seu bloc “El caparazón”, fa una anàlisi que serveix de contrapartida a aquesta situació, parlant de la intel·ligència en relació a internet. De fet, aporta una visió tan interessant, que us deixem aquí aquest capítol del podcast perquè pugueu escoltar-ho.

Podcast: “Inteligencia aumentada en Internet

, , , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos