Divendres 20 gener 2012 per

Premi FAD a la millor pàgina web d’una institució sanitària

Web CSAP - Premi FAD 2012 a la millor web sanitària

El premi a la millor pàgina web que atorga anualment la Fundació Avedis Donabedian ha estat concedit al web del Consorci Sanitari de l’Alt Penedés, un web elaborat a l’obrador de Can Antaviana.

El FAD és un premi a l’excel·lència en la qualitat, que distingeix públicament la feina feta pels professionals i els centres sanitaris. En la categoria de millor web es té en compte l’esforç realitzat per les institucions sanitàries per donar a conèixer la seva activitat i els seus serveis a través dels mitjans. Es valoren aspectes com l’estructura del web, la navegació, els continguts, el disseny, l’ús de noves tecnologies, el manteniment, la utilitat i l’originalitat.

De fet, és la tercera vegada que un web fet a casa nostra guanya aquest prestigiós guardó, ja que també l’han guanyat en altres edicions els webs de l’Hospital de Bellvitge (2005) i de l’Hospital del Mar (2006).

Si voleu saber més coses sobre el web del CSAP, no hi ha res millor que navegar-hi i fer-hi una ullada, però també podeu recuperar l’entrada que vam fer després del llançament del web.

, , , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos