Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 13 gener 2012 per

Jalinchinu

Jalinchinu

I què coi és Jalinchinu? Doncs realment Jalinchinu no vol dir res. Ara, si feu una cerca a Google obtindreu un bon grapat de resultats.

Talment la paraula Antaviana, de vegades Jalinchinu se us apareixerà com un bloc de receptes de cuina; altres cops us semblarà un assistent virtual que us farà la vida més senzilla; i fins i tot el veureu disfressat en forma de bloc que parla de futbol…

Però no patiu, aquesta paraula que muda de forma no és altra cosa que un exercici de posicionament SEO en què estem embrancats alguns antavianos, com a part del Postgrau de mitjans socials que estem estudiant. Dividits en grups, tenim el repte d’ocupar el lloc més elevat possible a Google. En aquesta lluita aferrissada, qui aconsegueixi el primer lloc guanya.

I ja ens teniu a tots ben enfeinats polint detalls, afinant aquesta capçalera, redefinint el <title> de la plana, mirant d’aconseguir vincles externs que ens posicionin millor, fent les mil i una combinacions i monitoritzant els resultats.

El nostre grup aposta pel projecte  solidari Jalinchinu: hem comprat uns dècims de loteria amb la intenció de repartir íntegrament el possible premi entre aquelles ONGs que s’hi adhereixin. La loteria del Niño no ens va voler fer afortunats, però encara tenim dues oportunitats més per repartir el premi entre totes les entitats que s’han fet ressò de la iniciativa.

A Can Antaviana, doncs, estem esmolant les eines del posicionament aprenent-ne cada dia més per poder-vos oferir webs cada cop més optimitzades i més amigues dels cercadors.

I sí, fent aquest post també contribuïm a fer pujar el nostre Jalinchinu alhora que us ho expliquem… 😉

 

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81