Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 22 desembre 2011 per

Per Nadal, germanor

Trobada Antaviana - Nadal 2011

A Can Antaviana som gent molt diversa. Uns són bastoners, els altres fan batucades, d’altres dibuixen o fan de pares. Alguns són xerraires, d’altres tranquils, músics, viatgers, naturòpates o compositors. Hi ha qui fa ioga, qui fa tipografies o qui munta uns pollastres ben grossos.

Amb tant eclecticisme us podria semblar un guirigall, però tots plegats, amb la nostra diversitat, fem Antaviana. I cada Nadal ens retrobem – els que treballem a fora i els que van cada dia a l’oficina -, per posar-nos al dia de coneixement, per posar cohesió a la nostra feina i per fer un bon àpat de germanor.

I… què més? Doncs per acabar-ho d’adobar, la nostra oficina es converteix en una sala de concerts. Enguany, el gran Gitano de Balaguer va presentar el seu nou disc “Diumenge de grams” i, apa, ja vam tenir un bon festival muntat.

, , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81