Dijous 3 novembre 2011 per

Taller de còmic amb els més joves

Arran de les continues col·laboracions entre els antavianos i el SomGarrigues, el passat 25 d’octubre vaig dirigir un taller bàsic de còmic per a nenes i nens de 12 anys dins del marc de l’Exposició “Cent anys d’en Massagran” que es va realitzar a la Sala de la Cultura de les Borges Blanques i que organitzava la Biblioteca Marquès d’Olivart. Com a dibuixant d’una de les vinyetes d’humor gràfic de la publicació garriguenca vaig mirar de donar quatre referències bàsiques als joves que tinguin ganes d’aventurar-se en el món del còmic.

Tota una experiència que ens deixa moltes ganes de tornar-hi. Us deixo el material que vaig utilitzar amb els petits en aquest enllaç.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos