Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 3 novembre 2011 per

Taller de còmic amb els més joves

Arran de les continues col·laboracions entre els antavianos i el SomGarrigues, el passat 25 d’octubre vaig dirigir un taller bàsic de còmic per a nenes i nens de 12 anys dins del marc de l’Exposició “Cent anys d’en Massagran” que es va realitzar a la Sala de la Cultura de les Borges Blanques i que organitzava la Biblioteca Marquès d’Olivart. Com a dibuixant d’una de les vinyetes d’humor gràfic de la publicació garriguenca vaig mirar de donar quatre referències bàsiques als joves que tinguin ganes d’aventurar-se en el món del còmic.

Tota una experiència que ens deixa moltes ganes de tornar-hi. Us deixo el material que vaig utilitzar amb els petits en aquest enllaç.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81