Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 3 octubre 2011 per

Nova temporada de concerts de la cafeteria Slàvia

La cafeteria Slàvia de les Borges Blanques s’ha convertit en un local imprescindible per als amants de la música en directe. Des de fa una bona pila d’anys han passat pel seu escenari els artistes i conjunts més destacats del nostre panorama musical. I és per això que des de Can Antaviana hi col·laborem des de fa temps en la realització de la gràfica de la programació de concerts. Us presentem la portada d’enguany, on una estranya andròmina musical es la protagonista i ens anuncia que per l’escenari hi passaran entre d’altres la gent d’El Pont d’Arcalís, el Pep Gimeno el Butifarra, el veterà Pau Riba, el Ruper Ordorika, Miquel Gil, Feliu Ventura, Carles Belda o el Quimi Portet.

Així que ja ho sabeu: atanseu-vos a l’Slàvia on hi trobareu els millors concerts, i encara que sembli increïble, totalment de franc!

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81