Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 3 agost 2011 per

Operació Garrigues. 33 pobles en ruta

Dos garriguencs, Miquel Andreu i Francesc Florensa, s’han inventat una aventura que consisteix a recórrer de manera tranquil·la la comarca en bicicleta, amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement del seu territori i la seva gent.

A Can Antaviana, com sempre, col·laborem amb les iniciatives que potencien la nostra comarca. Aquest cop la nostra col·laboració ha consistit en la confecció d’un cartell i la imatge global (de la mà del Jordi Calvís) a més de l’assessorament en la difusió de l’aventura a través de les xarxes socials.

Podeu seguir les experiències de la seva ruta a:

1.- A Twitter seguint el compte @Opgarrigues

2.- A la plana de Facebook

3.- Al bloc que han muntat per a l’ocasió

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81