Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 27 juliol 2011 per

Delicadeses Art de tros

“Delicadeses. Art de tros” és un certamen que barreja la poesia i la música, l’art i l’espectacle, en indrets naturals dels pobles de les Garrigues: una cova, una ermita abandonada o bé enmig del bosc o d’un tros. Tots els espais procuren ser al més “salvatges” possible, lluny de les línies elèctriques i les grans vies de comunicació. El sol es el gran protagonista, ja que quan s’amaga també s’acaben els actes. Un concepte arriscat d’espectacle que no deixa indiferent a cap dels seus assistents.

Des d’Antaviana hi col·laborem creant la gràfica d’aquest esdeveniment que organitza l’Ateneu Popular Garriguenc. Els habitants dels espais on se celebra es converteixen en els  protagonistes dels cartells: els astres, el regne vegetal, els ocells o els insectes. Us mostrem el recull dels cartells de les darreres 4 edicions, i us animem a acudir als actes d’enguany.

.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81