Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 14 juny 2011 per

Tipo Pèpel, 15 anys fent tipografies

La majoria de vosaltres ja coneixeu la meva dedicació a la creació de tipografies. Per celebrar els 15 anys de la primera de les criatures tipogràfiques, batejada precisament amb el nom “Antaviana”, hem creat una modesta web, on es pot veure cronològicament cadascuna de les tipografies i saber-ne alguns detalls. La web porta el nom de Tipo Pèpel, i per celebar la seva es estrena, res millor que presentar un parell de novetats, la Lletraferida i la Negrona. Les podeu descarregar i utilitzar lliurement, les distribueixo sota llicència SIL Open Font License (OFL), una mena d’equivalent al codi lliure, si parlessim de programari. Esperem que les disfruteu!

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81