Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 20 octubre 2010 per

Publiquem un nou web per a la Red Heracles

bloc-heracles

Seguim treballant, la màquina de Can Antaviana no s’atura i aquesta setmana acabem de publicar el nou lloc web de la La red de investigación Cardiovascular HERACLES. Per això et voldríem explicar alguns detalls d’aquest projecte.

Un públic força especialitzat
Aquest lloc web està adreçat directament a professionals de la recerca i la biomedicina i conté tres seccions fonamentals:

  • Els apartats d’informació detallada sobre els serveis que ofereix la Red Heracles.
  • L’apartat que recull les publicacions que ha realitzat aquesta organització.
  • L’àrea on s’informa dels projectes científics i de les activitats on la Red Heracles participa.

Fem un cop d’ull al gestor de continguts
Pel que fa a l’actualització dels continguts, el nou web de la Red  Heracles s’administra a través de Houdini, el gestor de continguts que des de fa anys desenvolupem a Can Antaviana. Pel que ens han comentat des d’Heracles, aquesta eina els facilita molt la tasca de vetllar per l’actualització del web.

Com acostumem a fer sempre en els casos en què és necessari, hem desenvolupat per aquest projecte un mòdul a mida per a la gestió de l’apartat de publicacions, amb el qual aconseguim millorar l’eina de cerca i manteniment de tota la seva producció científica, a través d’una importació adireccional dels resultats des del  lloc web de PubMed.

Un web especialitzat, que ens pica l’ullet a tots nosaltres
Per acabar un petit detall. Si bé aquest web està adreçat a professionals de la recerca, els responsables de la Red Heracles van considerar oportú incloure una petita secció adreçada a tota la ciutadania, on s’ofereix informació sobre la salut cardiovascular, s’expliquen formes per autocalcular el risc cardiovascular i es difonen els beneficis d’una vida saludable.

Hi voleu fer un cop d’ull?

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81