Divendres 24 setembre 2010 per

Un nou web per al Consorci Sanitari Alt Penedès

octabeta-csap

Fa uns dies s’ha posat en funcionament el nou web del Consorci Sanitari Alt Penedès.

Aquest és un web amb una clara intenció de servei, per això l’estructura dels continguts i la construcció dels missatges s’ha fet pensant en els ciutadans.

Els continguts estan dividits en tres blocs:

  • informació per als ciutadans, pacients, familiars i persones que venen a l’hospital de visita.
  • Informació per als professionals del món sanitari.
  • Informació corporativa, adreçada a qui li pugui interessar.

Aquesta organització de continguts és valenta, prioritza la informació que les persones necessiten conèixer com a usuàries del servei i els fa protagonistes directes del web des de la portada, on s’agrupen una sèrie de dreceres cap a la informació més important.

A més l’ús del vídeo amb clara finalitat pedagògica és present en tot el web. Petits esquetxos mostren amb molt bon humor i d’es d’una perspectiva molt positiva, les pautes de funcionament de l’hospital.

El lloc web es complementa amb diferents recursos externs i s’escampa cap a els mitjans socials. El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès té un canal de Youtube, un repositori de Taní, la revista interna del centre, a Issuu i presència a les xarxes socials.

El nou web del Consorci Sanitari Alt Penedès reflecteix perfectament l’esperit de servei del centre. Trenca amb el to distant i el llenguatge institucional, habitual en la relació entre el món sanitari i la ciutadania. Mostra amabilitat, respecte per a la persona i manté alhora la seguretat i la convicció d’un centre dedicat a vetllar per la qualitat de vida de les persones.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos