Dimarts 31 agost 2010 per

De nou, el dia del bloc

blogday
Ja fa uns quants anys que el dia 31 d’agost se celebra el BlogDay. Aquest dia del bloc, va ser creat perquè els bloggers dediquessin un dia a recomanar o fer conèixer altres blocs que consideren interessants. La idea és que cada blogger recomani 5 blocs als seus lectors, així tothom podrà anar descobrint blocs que potser fins ara no coneixia. Si teniu bloc i us voleu sumar a la iniciativa, al web del BlogDay trobareu les pautes a seguir.

Tal i com ja vam fer l’any passat, des de Can Antaviana també volem recomanar alguns blocs:

 • El Caparazón
  És el bloc interessantíssim que escriu gairebé diàriament Dolors Reig. L’autora tracta temes com les xarxes socials, les comunitats educatives, la web social, dinamització de comunitats, etc. En definitiva, un lloc per aprendre.
 • ReadWriteWeb
  Es tracta d’un bloc d’actualitat tecnològica i tendències web. Cobreix diàriament les novetats en el món de les TIC i dels social media. També té la seva versió en castellà.
 • Intenta
  És un bloc que pot interessar a totes les persones que es dediquin o que s’interessin per la creació de llocs web. Tant hi podeu trobar recursos per a disseny (pinzells, textures, icones…) o exemples per inspirar-vos, com també petits tutorials per a desenvolupar webs amb HTML5, PHP, Javascript o jQuery.
 • El Fotobloc de la Fundació .CAT
  Es tracta d’un concurs de fotografies que es visualitza en format de fotobloc. Els participants poden publicar, des del mateix bloc, fotografies que incloguin un .cat. També es poden compartir les fotografies a les xarxes socials, publicar noves fotos i, durant els dies que duri el concurs, també es podran fer votacions.
 • Bits catalans
  És un bloc dedicat a les novetats més recents de tecnologia i internet, que pertany a la xarxa de blocs Estol.cat, una plataforma de blocs temàtics en català.

I, amb aquesta llista, se’ns queden al calaix molts altres blocs que seguim habitualment i que ens agradaria recomanar. Tal i com és establert, el dia del bloc només en recomanem 5, però esperem anar-ne recomanant en aquest mateix espai.

I, vosaltres, quins blocs recomaneu?

, , , , , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos