Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 12 juliol 2010 per

Participem en el desenvolupament del nou web del Butlletí Oficial de la Província de la Diputació de Barcelona

bopb-octabeta

Fa ben poc que s’ha publicat el nou web del Butlletí Oficial de la Província de la Diputació de Barcelona i Antaviana hem participat en l’equip de desenvolupament, conjuntament amb l’equip d’informàtica de la Diputació. Concretament la nostra tasca s’ha centrat en tres fases:

  • La definició de l’estructura i l’arbre de continguts.
  • El disseny gràfic.
  • La maquetació en HTML.


Usabilitat, usabilitat i sempre usabilitat.

En la definició de l’arbre de continguts hem centrat les nostres energies en crear un espai web funcional, de navegació molt intuitiva i agradable per a l’usuari. A Can Antaviana des de sempre vetllem perquè els nostres productes siguin realment usables, és una preocupació que ens empaita i sobre la qual ja hem escrit en aquest blog i algun cop n’hem parlat en algunes jornades.

Disseny acurat i encara més usabilitat.
En el disseny gràfic hem buscat l’equilibri entre la formalitat d’un lloc web institucional i la necessitat de posar el disseny al servei de la usabilitat. Perquè ja fa temps que hem après que un disseny atractiu és triplement important:
Atreu l’interès de l’usuari i l’ajuda a centrar la seva atenció.
Facilita l’ús dels diferents elements que integren el web.
Reforça l’actitud de servei i el rigor que un web institucional, com el d’una diputació, ha de trasmetre.

Accessibilitat, sense renunciar a res.
La maquetació en HTML de qualitat és imprecindible per seguir els criteris d’accessibilitat recomanables per un lloc web institucional. Maquetar és una tasca difícil en la qual apliquem rigor en la implemetació de les intruccions del dissenyador i les tècniques fonamentals per a seguir les normes del W3c. És així com aconseguim que el nou web del BOP de la Diputació de Barcelona acompleixi amb la normativa AA.

Portem més de 15 anys desenvolupant projectes web i hem viscut l’evoluació del desenvolupament web. Sabem que cal comptar amb un equip que sàpiga afrontar cada fase de treball amb criteri i expertesa, és així com s’aconsegueix desenvolpar productes realment eficients com el web del BOP de la Diputació de Barcelona.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81