Dijous 1 juliol 2010 per

Estalvi i noves idees

estalvi

En el programa Tecnologia que fa l’Esteve Sala a iCat.fm, he sentit un apunt radiogràfic que parlava de LetsBonus, una iniciativa d’una empresa catalana per oferir als consumidors la compra conjunta d’articles a través de les xarxes socials, per obtenir-ne un preu molt més baix.

Iniciatives com aquesta no paren de proliferar a la xarxa. En la majoria de casos, les start-up que les impulsen no han hagut de fer una gran inversió, ja que gran part de la promoció es vehicula a través de les xarxes socials. Internet es va omplint de nous llocs web que criden a l’estalvi i que, alhora, incentiven al consum: des de compres col·lectives, cupons, ofertes i descomptes, fins a plataformes que ens permeten provar productes nous gratuïtament, a canvi dels nostres comentaris.

Ja sé que sonarà a la mateixa cançó de sempre si apunto a la crisi com a culpable de l’aparició d’aquestes maneres de comprar amb estalvi, però també és veritat que internet propicia un escenari òptim per a dur a terme noves idees i reinventar allò que fa anys era inamovible. Què diferent era, per exemple, fer-se soci del Cercle de Lectors per obtenir descomptes en llibres, que subscriure’s per RSS a un portal de cupons o seguir via Twitter o Facebook les ofertes diàries de compra col·lectiva.

Si esteu interessats en aquest tipus de compra o voleu veure’n el seu funcionament, aquí teniu una selecció de webs d’aquesta temàtica:

I, vosaltres, coneixeu alguna altra iniciativa interessant per a comprar amb estalvi?

, , , , , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos