Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 2 març 2010 per

El nou web de Creal, un exemple de bona gestió de continguts.

creal-bloc

Fa uns dies vam acabar el desenvolupament del nou web de Creal, el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental. Aquesta institució necessitava millorar la seva imatge a Internet i a Antaviana ens vam posar a treballar. el resultat final ja és a la Xarxa i després d’acabar aquesta feina ens agradaria compatir amb tu quadre impressions.

De totes les seccions del web en volem destacar dues: Programes de recerca i Publicacions. Podríem dir que són les seccions més importants per una institució que, abocada a la recerca, els seus projectes i els resultats de les investigacions són el seu valor més preuat. Per tant era necessari dedicar una atenció especial a la forma en què s’expliquen i sobretot en trobar un sistema ràpid per editar-les.

  • Desenvolupem una eina d’edició a mida.
    En el desenvolupament d’aquest web s’ha dissenyat, programat i implementat una eina d’edició totalment a mida, amb la qual el Creal edita els continguts relacionats amb els programes de recerca amb molta facilitat i sense una sobrecàrrega de feina excessiva.
  • Amb la importació de dades la publicació del web és més àgil.
    Pel que fa a les publicacions, aprofitant que el Creal registra en una aplicació d’escriptori la informació relacionada amb les seves publicacions, hem programat una importació de dades des d’aquesta aplicació cap a l’eina d’edició de Houdini. Així, a la fitxa de cada projecte de recerca s’hi inclou automàticament informació complementària relacionada amb els autors de les publicacions, el factor d’impacte i el quartil dels articles.
  • Integrem els nous recursos a Houdini.
    Finalment l’eina d’edició dels programes de cerca es va incorporar a Houdini, i es va lliurar al Creal un gestor complert de tot el web, versàtil, flexible, molt usable i, en un futur, fàcilment actualitzable.

A Can Antaviana ens preocupa molt que els nostres clients tinguin a les mans una forma ben fàcil d’editar els continguts del seu web. Constantment millorem Houdini, el nostre gestor de continguts, busquem formes efectives per connectar el web amb aplicacions d’escriptori o bé amb Intranets. El web del Creal és un bon exemple d’aquesta preocupació nostra: per fora tot sembla normal, per dins tot està ben connectat i és ben efectiu.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81