Dilluns 22 febrer 2010 per

De la Wii al projecte Natal

natal-project

De vegades no sabries explicar ben bé per què tens amor o preferència per una marca. Prefereixes Nutella per davant de Nocilla, Puma per davant de Nike, Volkswagen abans que Nissan… Les persones som així: posem sentiment en les marques i responem amb una fidelitat cap a aquestes que no necessàriament ha de respondre a la racionalitat. Això, en el món del màrqueting, ho anomenen lovemark.

Doncs bé, a Can Antaviana som gent de Wii. Ja ho hem comentat alguna vegada en aquest bloc: sempre que tenim ocasió organitzem torneigs amb aquesta consola de Nintendo i, fins ara, la majoria de nosaltres l’hem preferit per damunt de les demés consoles. Quan va sortir al mercat ens va semblar una meravella que tingués control remot (wiimote) i poder-nos aixecar del sofà i bellugar-nos per jugar, sense cables enmig. Ens passem hores asseguts davant la pantalla i això de bellugar-nos i participar ens semblava molt bona idea. Però l’amor per una marca acaba o es comença a diluir quan arriba una nova revolució. Fins i tot quan la revolució arriba de la mà de Microsoft.

Sembla ser que al novembre arribarà al mercat l’anomenat projecte Natal, per la consola Xbox de Microsoft, que passarà a ser la primera consola que es podrà controlar sense comandaments. S’obre la porta a una nova forma d’interactuar amb els videojocs, que podrem controlar senzillament movent-nos amb el cos. A part de no necessitar ni comandaments ni cables, la consola posarà èmfasi en el reconeixement de rostres i de veu.

Aquí us deixem el vídeo promocional, mentre ens rumiem si, al final, farem el salt a la nostra estimada Wii:

Podeu llegir més especificacions tècniques del projecte Natal en aquest apunt: http://www.xataka.com/consolas-y-videojuegos/project-natal-todo-lo-que-necesitas-saber.

, , , , , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos