Dimecres 10 febrer 2010 per

Com veuen Internet algunes de les ments més brillants del planeta (I)

Cada any la fundació Edge.org, formula una pregunta a un grup d’experts de disciplines molt diverses. S’hi poden llegir les paraules d’algunes de les ments més brillants del planeta. Aquest any la pregunta va ser Com està canviant Internet la teva forma de pensar? És una radiografia fascinant de com aquestes persones utilitzen Internet i a quin procés de reflexió els porta.

El diari Página 12 ha realitzat la traducció de fragments d’algunes de les respostes, que podeu llegir en aquest document en PDF. En un proper post, he pensat de fer la traducció al català d’altres textos que a mi particularment em van cridar l’atenció, amb alguna anotació per part meva, bàsicament per posar-hi context. Hi ha tants paràgrafs interessants, que tot i la acurada selecció que han realitzat els de Página 12, només representen una petita part de totes les idees més interessants que s’exposen.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos