Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 1 desembre 2009 per

Tenim carrer!

pere-calders

Fa uns anys, en assabentar-nos que les Borges obria nous carrers i creixia se’ns va acudir que bé caldria batejar-los d’alguna manera. I fou així que vam demanar a l’Ajuntament que dediqués un d’aquests nous carrers a la figura de Pere Calders. I ho van acceptar.

Finalment aquesta setmana han penjat les noves plaques i ara sí que podem dir que llueix amb goig el Carrer de Pere Calders de les Borges Blanques. Un homenatge més, a banda del nom que abandera la nostra empresa, per a aquest geni a qui alguns dels fundadors de Can Antaviana vam tenir la sort de conèixer en vida i quedar tocats per la seva visió del món i de les coses petites.

Per tu, Pere.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81