Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 26 octubre 2009 per

Projecte Media.cat

octabeta-mediacat

Un nou projecte, del qual n’estem satisfets tant pel resultat obtingut com pel concepte que impulsa aquesta iniciativa, és Media.cat.

El Grup de Periodistes Ramon Barnils ha creat Media.cat, un portal que s’encarrega d’analitzar tant els continguts com els formats amb què aquests són presentats. Realitza, també, informes rigorosos dels mitjans de comunicació del territori català.

La publicació del web també s’ha realitzat conjuntament amb la publicació d’un detallat estudi sobre els marcs de referència dels Telenotícies. A Vilaweb, en tenim un bon article de les conclusions principials obtingudes.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81