Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 13 octubre 2009 per

Remodelació disseny web Alzheimer Internacional

octabeta-alzheimer

A Can Antaviana hem realitzat una remodelació de disseny del web de La Fundació Pasqual Maragall per a la Recerca sobre l’Alzheimer. Ha estat un projecte enriquidor, sobretot pel concepte que genera aquesta Fundació, ja que pretén impulsar models de recerca innovadors mitjançant la creació de l’Institut de Recerca en Alzheimer i malalties Neurodegeneratives.

En el nou disseny i la nova reestructuració del web, hem tingut molta cura de complir els estàndards en web 2.0 i seguir totes les recomanacions de World Wide Web Consortium (W3C), per tal de complir el compromís de garantir l’accessibilitat.

Com diem, ens agrada treballar bé.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81