Dimecres 7 octubre 2009 per

Jornada tècnica per a programadors

soparillo_antaviana

És ben sabut que al nostre país les coses importants passen al voltant de la taula i que la gastronomia és ben bé un puntal social. Així que, per tenir un treballador content, el millor que es pot fer és entaular-lo.

Així mateix va començar, dijous al vespre, la jornada tècnica: amb un sopar boníssim. De fet, calia prendre unes grans dosis d’energia perquè, l’endemà, la jornada es prometia espessa. Era la primera vegada que ens reuníem els programadors sense la resta de l’àrea tècnica. Sense maquetadors ni dissenyadors. Només hi seríem els programadors, disposats a parlar de codi, servidors i llenguatges de programació.

La jornada es va enfocar a tractar temes molt concrets d’Apache i programació PHP. Però també va servir per posar damunt la taula els mètodes de treball i el codi elaborat a Antaviana. La part més teòrica ens va conduir a la discussió i consens sobre els canvis o nous sistemes que ens poden ajudar a millorar el codi resultant, fent-lo més extensible i reutilitzable. La sessió va acabar amb una mirada al futur, fent un cop d’ull al què ens portarà l’arribada de PHP6.

I, tal com havia començat la jornada, ens tornàvem a trobar davant d’un dinar excel·lent a l’hostal Benet. Havíem alimentat el coneixement i el pap i també ens havíem cohesionat com a grup, així que ja podíem anar cap a casa. Començava el cap de setmana.

, , , , ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos