Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 25 juny 2009 per

Infància i Medi Ambient (INMA), un projecte de recerca que estrena Web i Intranet

INMA -Infància i Medi Ambient- és una xarxa de grups d’investigació que estudia els efectes dels contaminants ambientals més importants en l’aire, l’aigua i la dieta durant l’embaràs i l’inici de la vida, i també el seu paper en el creixement i el desenvolupament infantil.

El projecte web s’ha plantejat en diverses llengües (català, castellà, euskera i asturià) per tal d’apropar als pares dels prop de 4.000 nens que hi col·laboren, els avenços que es produeixen i tota la informació de l’estudi. També ha estat traduït a l’anglès.

Hem desenvolupat, d’altra banda, un espai privat on els investigadors del projecte disposen d’una àrea dinàmica de treball, on comparteixen el coneixement i les experiències. El Web i la Intranet s’ha desenvolupat totalment sobre el nostre gestor de continguts Houdini.

A Can Antaviana ens agrada col·laborar en projectes capdavanters en recerca científica i ajudar-los amb eines que els  puguin facilitar el seu treball diari.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81