Dilluns 15 juny 2009 per

Reserveu la plana amb el vostre nom a Facebook

facebook_url

Facebook, que com sabeu ja és la xarxa social més gran del món, us permet a partir d’ara disposar d’una adreça de plana sensiblement més facil recordar. És a dir poder tenir una adreça del tipus http://www.facebook.com/firaoli. Si disposeu d’un compte a Facebook creat abans del passat 9 de juny, us recomanen que reserveu el més aviat posible l’adreça més escaient per a la vostra empresa o organització. Donada la rellevància d’aquesta xarxa social, seria en certa forma equivalent en el món 1.0, de fer el registre de dominis. Això si, amb la diferència de que en aquest cas el cost és gratuït i que resulta molt senzill. No val a badar doncs! 😉

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos