Dimecres 3 juny 2009 per

Tornar a fer colonies d’estiu, amb monitors molt saberuts

logo_muuu

Enguany toca retrobar la nostalgia infantil i tornar a viure l’experiència de passar uns dies d’estiu en una “Casa de colònies”, gens convencional per cert.

Sota el nom d’Escola Muuu s’hi amaga una iniciativa d’un col·lectiu d’apassionats del disseny gràfic, que des de ja fa uns anys pretenen aprofitar alguns dies dels mesos estivals per anar a una casa de colònies situada en algun marc incomparable de la geografia catalana, per parlar i aprendre sobre la disciplina. L’únic important, sembla ser, és que hi hagi una piscina a prop i convèncer els millors professionals del país perquè hi facin una xerrradeta on explicar la seva feina.

Enguany, sobradament consolidada l’escola després de quatre edicions, han arreplegat un cartell de luxe, des de velles glories com Javier Mariscal, autor de la mascota de la barcelona olimpica de 1992, fins als referents més actuals com Àlex Trochut que desperta admiració als 5 continents per la seva bona feina. També hi seran presents la impecable Pati Nuñez i l’emergent estudi Albert Folch, per no parlar del mestre dels mestres de la tipografía i l’ortotipografia Josep Maria Pujol.

Per veure el cartell complet, no dubteu de visitar la seva web, on podreu comprovar que la gent de  Can Antaviana hi participarem amb un taller de 8 hores que intentarà explicar de forma amena el funcionament del programari FontLab, enfocat a la creació de tipografies digitals.

Si la proposta us interessa, no val a badar: nomès hi ha 35 places, que a cada edició s’han acabat exhaurint.

Ens veiem el 15 de juliol als peus de la Serra del Cadí?

, , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos