Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 15 maig 2009 per

Èxit de la campanya Navega en Català i estrena de Totssom.cat

La campanya Navega en Català, de la que us parlàvem recentment, ha assolit un gran èxit de participació i repercussió a través dels mitjans digitals, com reflexa una cerca a Google. També a Facebook hem iniciat una presència activa específica per aquest projecte a través de la creació d’un event, al qual s’hi han afegit força seguidors. El joc de preguntes Submergeix-te en la història, també estrenat el dia de Sant Jordi, ha aconseguit gairebé 2.500 participants.
A Can Antaviana ens fa especial il.lusió desenvolupar projectes com aquesta campanya, una original proposta de la Fundació .CAT, enfocada a potenciar d’una forma pràctica els continguts en català disponibles a la xarxa. Realment aquest són el tipus d’idees -pràctiques- que poden ajudar a la normalització lingüística.
D’altra banda, tot just estrenem el portal totssom.cat, l’espai de la comunitat .CAT, on tothom està convidat a participar-hi i dir-hi la seva. Hi volem destacar tants els continguts en forma de jocs i concursos, com la seva integració amb el web 2.0. i xarxes socials.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81