Dijous 23 abril 2009 per

Navega en català

Estem molt contents de presentar-vos la campanya Navega en català que hem desenvolupat per a la Fundació del domini puntCAT. Com explica molt bé la portada de Vilaweb:

La Fundació PuntCat, coincidint amb Sant Jordi, ha publicat un giny que, si s’afegeix a un bloc o una web, diu a qui la visita en quin idioma té configurat el navegador i, si no és el català, l’avisa i explica com configurar-lo. Tot sovint, quan s’instal·la un navegador, es configura automàticament amb l’idioma per defecte del sistema operatiu, que moltes vegades és l’espanyol. Això fa que el català sigui menystingut a moltes estadístiques de la xarxa.

Que els menús del navegador siguin en català no sempre vol dir que l’idioma pre-determinat sigui el català, i a l’inrevés, es poden configurar en català navegadors que no hi estiguin traduïts. Configurar un navegador en català vol dir que preferim veure els continguts d’internet en aquest idioma i que les webs que tinguin diverses versions lingüístiques, si són capaces de detectar la configuració del navegador, se’ns carregaran directament en català.

El giny, que és tan sols un petit codi javascript, forma part de la campanya Navega en català, que també ofereix premis i descomptes per a comprar un domini .cat i el joc Submergeix-te en la història, centrat en la figura de Narcís Monturiol, que fa cent cinquanta anys va fer el submarí Ictineu.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos