Dimecres 1 abril 2009 per

Seguim treballant per a l’Hospital Clínic

Ja fa temps que treballem per a l’Hospital Clínic i, a través d’aquest bloc, ja us hem anat explicant la publicació de diferents llocs web relacionats amb diverses àrees d’aquest hospital de Barcelona. Seguint amb aquesta voluntat comunicativa i divulgativa de l’hospital, aquest mes de març hem estrenat per partida doble.

Per una banda, s’ha publicat el Bloc de la Comunicació en Salut del Clínic. Amb la creació d’aquest bloc s’ha donat una dimensió de web 2.0 al gran volum d’informació que es genera diàriament en aquest hospital. De manera que tant el personal del Clínic com la resta de la societat poden tenir agrupades en un únic lloc web tota la  informació sobre salut i els avenços i tasques que s’hi desenvolupen.

Hem treballat perquè l’accés a aquests tipus d’informació sigui fàcil i amè i també per possibilitar que els usuaris puguin fer consultes i comentaris a les diferents novetats que vagin apareixent al bloc. A vegades determinats avenços mèdics generen rebombori a nivell social i s’ha cregut important que les persones puguin resoldre dubtes i dir-hi la seva. També s’hi poden trobar imatges i vídeos, hi ha canals RSS per subscriure’s als continguts, recursos exclusius per a periodistes, etc.

I, per una altra banda, la segona publicació ha estat el web del grup de recerca d’Investigació Aplicada en Malalties respiratòries. En aquest web s’expliquen les tasques d’aquest grup de científics, liderats pel Professor Antoni Torres Martí, que es dediquen a investigar i a intentar millorar la vida de les persones que pateixen alguna malaltia de tipus pneumològic.

El web informa detalladament de les línies d’investigació en les que s’està treballant, per fer avenços en el tractament de les malalties respiratòries. També incorpora notícies i agenda – relacionades amb l’àmbit de la pneumologia -, ofertes de treball i formació. El web es pot visitar en català, castellà o anglès i la gestió dels seus continguts es fa des del nostre gestor de continguts Houdini.

, , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos