Divendres 16 gener 2009 per

III Jornades d’intercanvi de coneixement a Antaviana

Fa unes tres de setmanes que a Antaviana vam tornar a viure unes jornades d’intercanvi de coneixement. Com ja hem fet d’altres vegades, la gent d’Antaviana ens reunim per tractar assumptes de feina i alhora per compartir aquells temes que, pel propi tarannà i funció de cadascú, uns dominen més que els altres. Vam aprofitar les jornades per parlar de les coses que ens interessen i de les que ens preocupen.

Per començar, vam estar analitzant cap on va la telefonia mòbil i les possibilitats que s’obren de cara un futur molt pròxim, posant en el punt de mira el geoposicionament i l’ús de semacodes i codis QR en els dispositius mòbils.

També vam posar èmfasi en allò que ja fa temps que estem fent: vetllar per la qualitat dels projectes i per fer webs ben fets en tots els sentits. I, estretament relacionat amb la qualitat, vam tenir xerrades adreçades al posicionament als cercadors i a l’accessibilitat web.

Volem que en el nostre dia a dia s’incorporin de manera natural les bones pràctiques de posicionament web. Per això hi va haver xerrades dedicades a Google AdWords, a Google Analytics i a SEO en general. I finalment també ens vam posar al dia sobre les noves pautes d’accessiblitat marcades pel W3C, analitzant què suposa la migració de WCAG 1.0 a WCAG 2.0.

I, després de 2 dies d’intercanvi de sabers i experiències, va tocar desfogar-se i ho vam fer amb un campionat de Mario Kart amb la Wii. Tots els membres de l’empresa vam competir per equips i online, per aconseguir els primers llocs, que van estar disputadíssims tal com demostren aquestes fotos.

Per acabar-ho d’arrodonir, un bon sopar de Nadal, ballaruca i… Vaja, ja us ho podeu imaginar.

, , , , , , , , ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos