Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

diumenge 30 novembre 2008 per

Visita institucional a Can Antaviana

Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, va visitar les oficines de Can Antaviana per conèixer el procés de producció dels nostres projectes. També es va reunir amb responsables de l’empresa per comentar, entre altres, la situació de les infrastructures de comunicacions a la comarca de les Garrigues.

La visita es va emmarcar en els actes de presentació del Pla Catalunya Connecta i en concret les actuacions que la Generalitat vol fer a la comarca de les Garrigues, agrupades sota la denominació Garrigues Connecta.

Amb motiu d’aquesta visita, i del fet que Can Antaviana està realitzant el web del Pla Catalunya Connecta, hem estat convidats a participar al Butlletí de l’STSI en aquesta entrevista.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81