Divendres 8 agost 2008 per

Projectes recents

En la nostra feina és molt gratificant treballar per empreses o entitats dedicades a temàtiques completament diferents. Un dia treballem per una empresa vinicultora, l’altre dia per un projecte de recerca científica a nivell europeu, un altre dia fem un web de bicis i així anar fent. Una feina amena, on cada projecte es tracta d’una manera especial.

Doncs just recentment hem publicat un parell de projectes ben diferenciats entre ells: Diode i IBDchip.

En primer lloc, hem treballat en el disseny i la maquetació del nou web de Diode, una empresa majorista de productes informàtics i de comunicació i que també té la seva pròpia marca, Visa Computers.

El web de Diode té una part pública on es poden consultar les marques i la informació més general i una part privada o intranet, des d’on els seus clients minoristes consulten preus, pressupostos, enviaments i hi fan les seves compres. És en aquesta intranet on hem hagut d’esmerçar més esforços, perquè els clients de diode poguessin fer qualsevol acció de manera fàcil i intuïtiva.

I també hem publicat el web del 3r projecte europeu del Clínic, que s’anomena IBDchip. L’IBDChip és un projecte que treballa en el primer xip del món de DNA de pronòstic i pretén preveure el curs clínic i la resposta a teràpies en pacients amb malaltia inflamatòria intestinal (EII).

Aquest web està fet amb la mateixa estructura que els altres 2 webs de l’hospital Clínic que ja us hem anat presentant, l’EULID (Euro Living Donor) i PROLIGEN. I també s’ha donat prioritat a l’ús dels estàndards web i s’ha vetllat perquè el web fos usable i accessible per a totes les persones.

, , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos