Divendres 1 agost 2008 per

Les samarretes tipogràfiques de Threadless.

Threadless és una veterana botiga de samarretes on-line que basa les seves creacions en les propostes que els envien els seus propis usuaris. Cada cop que un usuari envia una obra, és la resta de la comunitat qui valora i opina sobre el seu disseny i qui acaba decidint si la samarreta sortirà finalment al mercat.

Un cop que surt la samarreta al mercat pots enviar-los una fotografia teva lluïnt-la, que passa a engrossir una galeria d’imatges dels usuaris d’aquell model concret, fet que t’agraeixen amb un val de descompte per a la propera comanda.

Aquesta particularitat l’ha acabant convertint en un aparador on pot veure’s cap a on van les tendències més actuals del disseny gràfic i la il·lustració, de la mà d’artistes d’arreu del món.

Les samarretes són d’edició limitada, i un cop exhaurides, passen a formar part del catàleg històric de la companyia. Molt pocs models son reeditats.

Fa uns dies vaig descobrir amb una certa incredulitat, com a la gama “Type Tees“, on s’utilitza exclusivament la tipografia per al disseny de la samarreta, hi havia ni més ni menys que 3 dissenys que utilitzaven les nostres fonts, concretament, la Gopal, la UltraFat i la BitKit.

Qui hauria de dir que podríem presumir de samarretes al Threadles sense ni haver-hi enviat una sola proposta 😉

Perquè veieu la magnitud del web i dels usuaris que s’hi apleguen dir-vos que esta entre les 5000 webs més visitades del món segons l’Alexa; el web de la Generalitat, un dels mes visitats del nostre país, esta actualment en la posició 16351.

, , ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos