Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 29 juliol 2008 per

El racó més freak d’Antaviana, al descobert

El racó freak de Can Antaviana, la galeria dels horrors

Segons una tradició molt arrelada a casa nostra, quan un antaviano se’n va de viatge ha de tornar amb l’objecte més horrible que sigui capaç de trobar com a record.

Aquesta tradició ha provocat que acumulem en el nostre “racó freak” un autèntic museu dels horrors de souvenirs d’arreu del món, perles de l’estètica kitsch, andròmines terribles destinades a trencar l’harmonia estètica a sobre de qualsevol aparell de televisió.

La contemplació d’aquest racó era fins ara una sorpresa (agradable o desagradable, segons els casos) reservada als visitants presencials de les nostres oficines. Aquesta experiència ha quedat ara a lliure disposició del navegant amb poca feina gràcies al treball fotogràfic minuciós de Josep Patau, que ha penjat totes i cadascuna de les endergues en una galeria de Flickr, tot geoposicionant-les per conèixer el lloc on ha estat perpetrat cada artefacte.

Passeu doncs, i contempleu la horripilant guardiola del pare Apel·les i la terrorífica tasseta de cafè dels prínceps d’Astúries; aprecieu la creativitat que s’amaga rera la producció del cendrer en forma de guàrdia civil. Admireu el bigarrat refinament del dofí amb ornamentació marina…

I si això encara no fos prou, el Jordi Calvís ha fet una aplicació de Facebook anomenada “Souvenirs freaks de Can Antaviana” amb què podeu enviar totes aquestes rampoines als vostres amics. La intenció amb què ho feu ja depèn de vosaltres.

, ,

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81