Dimarts 29 juliol 2008 per

Conveni amb l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Ens complau anunciar-vos que fa poc vam signar un conveni de col·laboració amb l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), amb el compromís de millorar els espais web i la gestió dels continguts publicats a internet dels associats a l’entitat.

L’ACPC és una entitat que aglutina la majoria d’empreses i entitats editores de premsa local i comarcal del nostre país. I la idea és que tots aquests mitjans de premsa escrita, sigui quina sigui la seva rellevància o abast, puguin treballar amb bones eines de gestió de continguts que els permetin publicar informacions a internet amb facilitat i agilitat. I és aquí on entra en joc Houdini, el gestor de continguts de Can Antaviana.

Mitjançant aquesta eina, cada mitjà podrà gestionar i publicar la seva pròpia informació. En tractar-se de mitjans de comunicació escrita, a Internet s’oferiran continguts addicionals que enriquiran les informacions. Houdini permetrà incorporar-hi vídeo, àudio i també canals d’RSS.

A més a més tots els webs que es generin portaran integració amb serveis 2.0. D’aquesta manera els mitjans que ho vulguin, podran incorporar-hi blocs, automatitzar entrades al Twitter, garantir la presència al Facebook o publicar exemplars a Issuu.

, , , ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos