Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

diumenge 20 juliol 2008 per

El diari més ràpid del món

Vist a Microsiervos. Un diari que s’actualitza instantàniament, una fantàstica serp que es mossega la cua, una autoreferència amb un humor càustic, chapeau! Un diari així ara és ciència ficció o tecnologia experimental, tanmateix algun dia serà una realitat a través d’alguna mena de tinta electrònica i/o paper que sembla paper, que fins i tot pot tenir l’inoblidable tacte d’un full, però que està pautat electrònicament i pot canviar la seva impressió. La informació arriba per wireless o altres connexions sense fils. Em recorda a l’escena aquella de la peli del Spielberg, Minority Report, on un home al metro està llegint el USA TODAY i de cop canvia el diari, ensenyant la cara d’un pre-criminal, el policia (Tom Cruise) que està assegut més endavant.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81