Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 17 juliol 2008 per

Aquest estiu fotografia el .CAT i guanya una càmera fotogràfica

La Fundació puntCAT llença un concurs de fotografia obert a tothom durant aquest estiu per a donar a conèixer els dominis .cat. A les vacances tothom té la càmera de fotos a mà, així que es tracta d’obrir el ulls i fotografiar algun de tots els dominis .cat que ens envolten per tot arreu: al carrer, a les botigues, als vehicles d’empresa, a les samarretes… Qualsevol fotografia que mostra un domini .cat, sempre que tinga un web actiu amb contingut, es publicarà a fotobloc.domini.cat. D’aquesta forma, els mateixos usuaris poden donar a conèixer els seus dominis .cat de forma gratuïta, a banda de guanyar interessants premis. Per cada fotografia vàlida enviada, el participant rep un codi de descompte per a registrar un domini .cat a un preu especial. A més, entre els webs que apareixen a les fotografies es sortejaran renovacions gratuïtes pels dominis en qüestió.
La votació per triar les millors fotos serà oberta. Fins al 15 de setembre totes les fotos vàlides entraran en concurs, i a partir d’aquesta data i fins el 30 de setembre tothom podrà votar les fotos que més li agraden. La fotografia guanyadora es portarà una càmera digital reflex, i la segona i tercera amb més vots rebran una càmera digital compacta. A més a més, s’ha creat un petit giny (widget) , configurable al gust de cada persona, que mostra aleatòriament les fotografies que es van publicant al fotobloc. Qui vulgui el pot incorporar al seu web i així conèixer la diversitat de la xarxa puntCAT, assabentar-se d’interessants dominis i prendre nota de cada foto per la votació del setembre.


I per a que tothom puga lluir el puntCAT, la Fundació puntCAT posa a la venda a Internet les samarretes del domini .cat, a preu de cost. Així es poden adquirir els dos models de samarreta del puntCAT, en diferents colors i talles. La distribució del material del puntCAT està oberta a tothom, només cal contactar amb la Fundació puntCAT. Ara ho tens ben fàcil per presumir de domini propi. Posa’t la samarreta puntCAT i fes-te una foto durant les teues vacances, envia’ns-la i guanya molts premis!!

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81